Felhívások
Itt add meg az alcímet

Beépíthető telek ingatlant kínálunk megvételre

Az eladásra kínált GKSz-1 övezeti besorolású telek Raposka, Fő utca Hrsz 058/60 alatt található, a Tapolcát Szigligettel összekötő főút mellett terül el, a település első parcellája. Közvetlenül határos a lakóövezettel.

A 3001 m²-es telekre üzleti célú épület emelhető, amin belül szolgálati lakórész is kialakítható: 300 m² alapterületen pince, földszint és tetőtér szintekkel, a helyi építési szabályok figyelembe vételével. Ehhez az ivóvíz, a szennyvíz csatorna és az elektromos áram a telken belül van. Raposka Fő utcájáról bejáró biztosítására beton híd épült meg. A telekhatár három oldalán fa díszkerítés készült, a Fő utca felőli oldalon a vízelvezető árok és a közművek kiépítése miatt ez még befejezetlen.
Ajánlom elsősorban azoknak, akiknek vonzó az "egy helyen élek, dolgozom és nyaralok" életmód, a Tapolca, Szent György-hegy és Balaton alkotta miliő, a gyönyörű természeti környezet és a borvidék. A település népszerű lett az utóbbi időben, sorra veszik meg és újítják fel a régebbi házakat, az önkormányzat új telkeket parcellázott, amik hamar elkeltek. Érdemes kihasználni a "második vonal" előnyeit: a nyugodt, harmonikus környezetet, amivel a Balaton-part és a város 10 percnyi közelsége párosul. Tágabb környezetében Keszthely, Hévíz és a Balaton Airport közelsége tovább bővítik a lehetőségeket. Elsősorban a turisztika, az élelmiszeripar és a szolgáltatások terén működők használhatják ki kedvező adottságait.

Befektetőt keresek!

Tevékenységünk részeként hoztunk létre egy új konstrukciót, ami a nyílászárók kiegészítője, egy redőnydoboz. Ez a redőnydoboz szabadalommal védett, egyedi szerkezet. A nyílászárókat készítő cégek ezzel a PVC-ből extrudált típussal bővíthetik választékukat, egy saját gyártmányú árnyékoló rendszert kínálhatnak, ami szervesen illeszthető az általuk gyártott PVC ablakokhoz. A konstrukció lehetővé teszi, hogy mind gördülő redőnyöket, mind textil árnyékolókat használjunk hozzá. A TreP redőnydoboz gyártásához és piacra viteléhez van szükségünk tőke bevonására.