Felhívások
Itt add meg az alcímet

Beépíthető telek ingatlant kínálunk megvételre

Az eladásra kínált GKSz-1 övezeti besorolású telek Raposka, Fő utca Hrsz 058/60 alatt található, a Tapolcát Szigligettel összekötő főút mellett terül el, a település első parcellája. Közvetlenül határos a lakóövezettel.

A 3001 m²-es telekre vegyes funkciójú épület létesíthető, üzleti célú és lakó rész együttesen. A két rész aránya nincs megszabva, így akár egy helyiség kialakítása is elegendő például iroda vagy bemutató terem céljára. Távmunkát végzőknek ideális! 300 m² alapterületen pince, földszint és tetőtér szintekkel, a helyi építési szabályok figyelembe vételével. Ehhez az ivóvíz, a szennyvíz csatorna és az elektromos áram a telken belül van. Raposka Fő utcájáról bejáró biztosítására beton híd épült meg. A telekhatár három oldalán fa díszkerítés készült, a Fő utca felőli oldalon a vízelvezető árok és a közművek kiépítése miatt ez még befejezetlen.
A szolgáltatást vagy termelést végzők közül ajánlom elsősorban azoknak, akiknek vonzó az "egy helyen élek, dolgozom és nyaralok" életmód, a Tapolca, Szent György-hegy és Balaton alkotta miliő, a gyönyörű természeti környezet és a borvidék. A település népszerű lett az utóbbi időben, sorra veszik meg és újítják fel a régebbi házakat, az önkormányzat új telkeket parcellázott, amik hamar elkeltek. Érdemes kihasználni a "második vonal" előnyeit: a nyugodt, harmonikus környezetet, amivel a Balaton-part és a város 10 percnyi közelsége párosul. Tágabb környezetében Keszthely, Hévíz és a Balaton Airport közelsége tovább bővítik a lehetőségeket. Elsősorban a turisztika, az élelmiszeripar vagy a szolgáltatások terén működők és a "home office" módon dolgozók használhatják ki kedvező adottságait.